Armor preview not displaying

5 posts / 0 new
Last post
#1 Fri, 03/09/2012 - 08:59
Leviticus78's picture
Offline
Last seen: 4 years 6 months ago
Joined: 01/19/2008 - 23:00

Armor preview not displaying

Anyone else having this issue?

 

I picked up a couple armor pieces on a mission last night and wanted to go add them to my current armor and see what they look like but all it ever did was show the loading circle at the bottom of the screen. Wouldn't show anything but what I was currently wearing.

Fri, 03/09/2012 - 09:29
PoltegIce's picture
Offline
Last seen: 4 years 5 months ago
Joined: 10/25/2006 - 23:00

sometimes it takes a very long time for me as well. \I did not install

Fri, 03/09/2012 - 11:27 (Reply to #2)
Cerberus4417's picture
Offline
Last seen: 3 years 6 months ago
Joined: 10/17/2007 - 23:00
Currently Playing: 

PoltegIce wrote:

sometimes it takes a very long time for me as well. \I did not install

 

I still have the issue and I did install.  

 

I dont know why i installed not like it sames me time switching disk or anything.  

Fri, 03/09/2012 - 09:31
elbe121's picture
Offline
Last seen: 4 years 8 months ago
Joined: 11/08/2006 - 23:00

Happened to me last night as well.  I went to the dashboard and that seemed to fix it but before I did that though I was having to back out of the weapons locker for anything to load.

Mon, 03/12/2012 - 06:06
PoltegIce's picture
Offline
Last seen: 4 years 5 months ago
Joined: 10/25/2006 - 23:00

I have nuthing to addd I just posted in the wrong forum for some reason and there is no delete button but thankfully there is an edit.

Join our Universe

Connect with 2o2p